GEZİ PARKI HEPİMİZİN! #direngeziparkı

By TUĞBA GÜNGÖR - 10:55

Merhabalar.
Nereden başlasam bilmiyorum.Herkesin de bildiği gibi geçtiğimiz günlerde GEZİ PARKI'nın yıkılma kararı alındı.O günden bu yana GEZİ PARKI'nda genci yaşlısı tüm vatandaşımız yıkıma karsı direnişte ve hala da direniyorlar..Bugün direnişin 3.günü.Direnenlere biber gazları,plastik mermiler,tanzikli su ile aralıksız gün boyunca müdahale ettiler.Bir çok kişi ağır yaralandı.Neyin öfkesi bu? Bu insanlar size ne yaptılar?Doğayı korumak,savunmak,sevmek suç mu da kalkmış bu insanlara terorist muamelesi yapıyorsun.Gerçi teroristlere bile vatandaşından daha kibar davranıyorsun.Başbakanlığını yapamıyorsan ineceksin o koltuktan.Bugün Taksim'de kullantığınız o orantısız gücünüzü gidip PKK ya karşı kullansaydınız zaten bu ülke daha iyi bir hal alırdı.
Bu suça ortak olan,sesi çıkmayan.bu şahsa oy veren herkesin ALLAH belasını versin ne diyim.



Günün özeti ;



    Polisler hiç bir zaman insan olmadı, insan oldukları gün, artık polis olmayacaklar 
























BU VAHŞET DEĞİL DE NEDİR ?????




Yandaş medya olayları yayınlamasada sosyal medya üzerinden direnenlerin yaptığı canlı yayınlar hala devam ediyor arkadaşlar..

Ve ben bunu yazarken hala devam ediyor polisler vatandaşa saldırmaya.


DÜNYA UYANDI BU VAHŞETE,
TÜRKİYE
HALA UYUMAKTA!
SESSİZ KALMA TÜRKİYE
HAYDİ TAKSİM'E!

Ölen kardeşlerimiz oldu acımadan öldürdüler.Ailelerinin başı sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm çok bu düşmanlık,bu kin,bu hırs neden?Bunun hesabını kime vereceksiniz Tayyip,yandaşları ve oy verenler sizlere soruyorum ?

Sevgiler.
T.G







  • Share:

You Might Also Like

0 yorum